Corona: nieuwe cijfers

ma 9 maart 2020

In Frankrijk zijn nu 1.126 mensen met het virus besmet, 19 overledenen. De regering heeft alle bijeenkomsten en evenementen met meer dan 1.000 belangstellenden verboden, was 5.000. Ongeveer 300.000 leerlingen gaan niet naar school. De gemeenteraadsverkiezingen (15 en 22 maart) gaan vooralsnog gewoon door.
In de regio Le Sud/PACA 52 patiënten: Alpes-Maritimes 21, Le Var 5, Hautes-Alpes 6, Vaucluse 3, Bouches-du-Rhône 10, Alpes-de-Haute-Provence 0. In de Drôme 16. Twee mensen overleden, 1 in Marseille, 1 in de Drôme.
In Ajaccio (Corsica) zijn alle scholen en crèches voor 2 weken gesloten.
Ook in de supermarchés in Le Sud/PACA is nu sprake van hamsteren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven