En nu weer even wat anders: filmpje! (2)

Iets opbeurends! En een beetje afleiding. Dat kunnen we af en toe best gebruiken tijdens onze ‘ophokplicht’ in deze trieste tijden. Dus zetten we regelmatig een mooi, leuk of leerzaam filmpje op kijkzuidfrankrijk.com
Deze keer Roquebrune-Cap-Martin in de Alpes-Maritimes: klik hier. De maker heeft er – heel toepasselijk – ‘O solo mio’ onder gezet.
De kwaliteit van de video lijkt misschien niet helemaal optimaal, maar dat komt doordat Facebook en Google die sinds vandaag omlaag hebben geschaald om overbelasting van het internet te voorkomen. Maakt niet uit!
Samen komen we er wel. Hou je goed!
Namens het hele Kijk, Zuid-Frankrijk-team: Renée Vonk-Hagtingius

Kijk, Zuid-Frankrijk!

Een idee van Renée Vonk-Hagtingius, schrijver, journalist, copywriter, vertaler.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: