En nu weer even wat anders: filmpje! (4)

di 7 april 2020

Iets opbeurends! En een beetje afleiding. Dat kunnen we af en toe best gebruiken tijdens onze ‘ophokplicht’ in deze trieste tijden. Dus zetten we regelmatig een mooi, leuk of leerzaam filmpje op kijkzuidfrankrijk.com
Deze keer nemen we je in vogelvlucht mee langs de Haut Var-Verdon, met de mooiste rotskloven van Europa, een woest en beschermd natuurgebied. De vergezichten zijn overweldigend en een ontdekkingstocht langs de dorpjes die als uitkijkposten langs de kloven van de rivier de Verdon en rond het Lac de Saint-Croix liggen, is onvergetelijk. Even (vooruit) kijken? Klik hier. Straks kunnen we er in het echt weer naartoe.
De kwaliteit van de video kan iets minder zijn dan optimaal, maar dat komt doordat Facebook en Google de weergave omlaag hebben geschaald om overbelasting van het internet tijdens onze verplichte thuiszitperiode te voorkomen. Maakt niet uit! Mooi is mooi, en samen komen we er wel. Hou je goed!
Namens het hele Kijk, Zuid-Frankrijk-team: Renée Vonk-Hagtingius

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven