Madame! Uw papieren! (humor, filmpje)

ma 4 mei 2020

Categorieën: ,

Hij ging erin met boter en suiker! Deze motoragent zou weleens eventjes de wet handhaven, want dat kon toch niet waar zijn? Een zonnebaadster op het strand? Terwijl dat voor iedereen gesloten is vanwege de coronarestricties! Vastberaden stapt hij op de bijna blote dame af. Om tot de ontdekking te komen dat het een opblaaspop is. Geintje!
De gendamerie van de Hérault kon er gelukkig zelf ook wel om lachen. Op hun Facebookpgina laten ze weten: “Een collega heeft vandaag op het strand van Carnon bij Montpellier een opblaaspop gered die door haar eigenaar in de steek gelaten was.”
De video is inmiddels viral gegaan. Klik hier om ‘m te bekijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven