13-16 augustus: antiek- en brocantemarkt in L’ Isle-sur-la-Sorgue

za 16 mei 2020

Categorieën:

De Foire Internationale Antiques Art & You, de 109e editie van deze wereldwijd befaamde antiek- en brocantemarkt in L’ Isle-sur-la Sorgue (Vaucluse), de 3e antiekstad van Europa. Traditioneel rond de officiële feestdag Maria Hemelvaart. Met meer dan 250 exposanten uit alle regio van Frankrijk en de rest van de wereld. Terwijl ook in het stadje zelf al zo’n 300 boetieks en galeries in antiek en brocante doen.  Met ook veel aandacht voor ‘vintage’, en het design van de jaren ‘50 t/m ‘90.  Alle info: http://foire-isle-sur-sorgue.fr

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven