1 juli: La Fête des terrasses in Le Sud

za 27 juni 2020

Categorieën: ,

(klik op de foto om te vergroten)

Ideetje van het bestuur van de regio Le Sud/PACA: op 1 juli in alle 6 departementen (Alpes-de-Haute-Provence, Hautes-Alpes, Alpes-Martimes, Bouches-du-Rhône, Le Var, Vaucluse) een Fête des terrasses. Van 18 tot 24 uur. De bedoeling is dat zoveel mogelijk mensen op de terrassen van de bars en café’s wat komen drinken, uiteraard onder handhaving van de ‘distanciation sociale’ van 1 meter. Om het aantrekkelijk(er) te maken, zijn de uitbaters gevraagd op die avond een rosé-proeverij te organiseren, in samenwerking met wijnbouwers uit de buurt. Andere agrariërs zouden met hun kaasjes kunnen komen.
Regio-president Muselier hoopt dat het feest een traditie wordt. Voor dit jaar heeft hij als thema ‘herwonnen vrijheid’ gekozen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven