Vakantietip: uurtje varen langs de Côte d’Azur

zo 12 juli 2020

Even een van de mooiste stukjes van de Côte d’Azur vanaf zee bekijken? Geen probleem met een rondvaart vanuit Nice. Je bent een dik uur onderweg en komt door de fameuze Baai van Villefranche, langs de duurste villa’s van Cap Ferrat en je ziet te midden van een bloemenzee de fantastische wandelpaden van les sentiers de douaniers liggen. Er is een gids aan boord die je bijpraat. Vertrek vanuit de Port de Nice (Quai Lunel), dagelijks (behalve op maandag) om 11 en om 15 uur. Trans Côte d’Azur: (+33)(0)4 92 00 42 30. Reserveren aanbevolen. Meer info: http://www.trans-cote-azur.com/nice-promenade-cotiere.php#

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven