Tot 15 september: Picasso & compagnie in Antibes

di 4 augustus 2020

Categorieën: ,

Het Musée Picasso in Antibes (Alpes-Maritimes), nadere introductie overbodig, heeft behalve werk van de Spaanse schilder ook meesterwerken van een aantal van zijn collega’s in bezit. Die collectie is nu te bewonderen op de eerste etage van Château Grimaldi (van 1385 tot 1608 familiebezit) waarin het museum sinds 1966 is gevestigd. Praat je over creaties van onder anderen Dubuffet, César, Pagès, Malaval, De Staël en Corneille. Dagelijks (behalve maandag) van 10 tot 18 uur. Meer info: http://www.antibes-juanlespins.com/culture/musee-picasso

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven