15-18 oktober: Mode- en fotografie-festival in Hyères

wo 7 oktober 2020

Categorieën: ,

Het zou eigenlijk in april zijn gehouden, maar ja, corona… In elk geval lijkt het nu alweer 35e Festival International de Mode, de Photographie et d’accessoires de mode dan toch door te gaan. Zoals elk jaar in de fameuze Villa Noailles in Hyères in Le Var, gebouwd door de architecten Robert Mallet-Stevens en Léon David tussen 1923-1925, een onderscheidend voorbeeld van avant-gardistische architectuur. Het festival is bedoeld om jong talent op het gebied van mode en fotografie en accessoires te ondersteunen en een podium te bieden. Uit zo’n 300 kandidaten worden tien finalisten per categorie geselecteerd. Daaronder bevinden zich in de categorie mode twee Belgen: Timour Desdemoustier en Tom van der Borght.
Alle sanitaire restricties worden in acht genomen, reserveren voor de exposities niet verplicht, wel gewenst. Alle informatie: klik hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven