Tot 17 januari: bijzondere Picasso’s in Antibes

wo 21 oktober 2020

Categorieën: ,

Onder de titel ‘Pablo Picasso: portraits de famille’ tot 17 januari een speciale expositie in het Musée Picasso, Château Grimaldi in Antibes (Alpes-Maritimes). Het gaat om 8 schilderijen (zelfportretten, van zijn zoon Paul en van vrouwen die een rol in zijn leven speelden) die hij voor zijn dood in 1973 nooit aan de buitenwereld heeft laten zien. Zijn erfgenamen schonken ze aan de Franse staat, ze maken nu deel uit van de collectie van het Musée national Picasso-Paris. Dat museum heeft ze nu tijdelijk uitgeleend aan Antibes. Het Picasso-museum is behalve op maandag elke dag open. Meer info: klik hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven