Toch kerstmarkten!

zo 29 november 2020

Categorieën: ,

Marseille geeft nu toch toestemming voor de eerder verboden kerstmarkt en de ‘Foire des santons’ bij Le Vieux Port. Wel iets kleinschaliger en met inachtneming van de corona-regels, waaronder 8 m2 per persoon afstand houden. De kerstmarkt opent op 12 december, tussen 10 en 19 uur, de santonmarkt op 5 december. Ook de befaamde kerstmarkt in Saint-Maximin (Var) gaat bij nader inzien toch door; men hoopt op toestemming van de prefectuur op maandag, de santonmarkt zou dan op 19 en 20 december gehouden kunnen worden. Ongetwijfeld zullen nu meer steden tot zo’n besluit komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven