Agenda: Shopping in Cannes, truffels in Aups

vr 22 januari 2021

Categorieën: ,

Ondanks alle corona-ellende gaan er toch een paar dingen door. Zij het op beperkte schaal. En de weersvoorspellingen werken ook al niet mee.
Dit weekeinde (23-24 januari) in Cannes (Alpes-Maritimes) de 4e editie van ‘Sales and the City’. Ongeveer 300 winkeliers in de tot voetgangersgebied verklaarde boodschappenstraatjes als de Rue d’Antibes en de Rue Meynadier (maar ook op de Boulevard de la Croisette) bieden van alles tegen aangepaste prijzen aan. Er is volop muziek en straattheater.

In Aups (Le Var) gaat zondag (24 januari) voor de 18e keer het jaarlijkse Fête de la Truffe ook door. Zoals in het seizoen elke donderdagochtend een truffelmarkt, nu ook deze zondag vanaf 10 uur. Het feest is in het Maison de la Truffe (http://maisondelatruffe-verdon.fr) met onder meer ‘plats à emporter’), met truffel verrijkte maaltijden om mee te nemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven