12/13 maart: Virtuel Nautique: online bootjes kijken (filmpje)

ma 8 maart 2021

Categorieën: , ,

Voor het eerst – maar vast niet voor het laatst – is er komend weekeinde de Salon virtual nautique. Een ongekend plezierjachtspektakel waarbij zo’n 150 standhouders laten zien wat ze aan vaarplezier in de aanbieding hebben. Botenbouwers, verhuurders, verkopers, maar ook heel veel voorlichting, advies, workshops en (virtuele) rondleidingen laten zien dat je ook zonder zelfs maar op de kade te staan van een geweldige botenshow kunt genieten. Ook St. Raphaël in Le Var is riant vertegenwoordigd. Op de virtuele botenshow kun je terecht voor een gericht persoonlijk advies, maar je kunt je ook gewoon lekker vergapen. De toegang is gratis. Wel even inschrijven op https://www.virtualnautic.com want het wordt druk; er worden zo’n 30.000 bezoekers verwacht. Virtueel dan hè.
Voorproefje? Klik hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven