Renée Vonk

Over ons

Renée Vonk-Hagtingius

Renée Vonk-Hagtingius
Het platform Kijk, Zuid-Frankrijk! is een idee van Renée Vonk-Hagtingius, journalist, schrijver, copywriter en vertaler. Ze woont al 30 jaar in Zuid-Frankrijk en heeft zich omringd met een aantal medewerkers die ook graag over het mooiste deel van Frankrijk berichten en vooral vertellen.

De partners van Kijk, Zuid-Frankrijk!

Ir. André van der Marel

Ir. André van der Marel van Villasophie Architecture,
Afgestudeerd aan de TU Delft, geregistreerd als architect in Frankrijk. Heeft tal van projecten gerealiseerd, van individuele villa’s tot resorts. Creatieve architectuur en uitgebreide kennis van de Franse bouw- en regelgeving.

Esther Bus

Esther Bus van Maison en Dordogne,
Het is maar hoe je Zuid-Frankrijk definieert. Esther Bus is sinds 1998 bouwbegeleider in die andere superieure regio van Frankrijk, kent bouwpercelen en aannemers, weet van de regelgeving en helpt graag bij taal- en cultuurbarrières.

Sietze Jan Dijkstra

Sietze Jan Dijkstra van De Frankrijk Advocaat,
Gespecialiseerd in aan- en verkoopbegeleiding van Frans onroerend goed, het Franse erfrecht, de Franse fiscus, Franse rechtspersonen, procederen in Frankrijk. Kantoor in Den Haag. Motto: ‘een contract in Frankrijk, regel het in Nederland’.

Lennart van der Meulen

Lennart van der Meulen, maître d’oeuvre van Bouwen & Renoveren France,
Al 17 jaar specialist in het bouwen en renoveren van individuele woningen. Onder architectuur bouwen en verbouwen in elke stijl, van klassiek Provençaals tot eigentijds en energieneutraal. Als erkende maître d’oeuvre is hij de verantwoordelijke begeleider van het hele proces.

eric van rooij excellence france

Eric van Rooij van Excellence France,
Zorgeloos leven in je Franse woonidylle, dat is hetgeen waar Eric van Rooij voor staat.
Hij is het aanspreekpunt van Excellence France, onderhoud, renovatie van uw huis of appartement. Nederlandse topkwaliteit, heldere afspraken en maximale service in uw eigen taal.

 

Scroll naar top