Nu even niet

vr 9 januari 2015

plate-with-spoon-knife-and-fork-242039

Het houdt niet op. Na de aanslag op Charlie Hebdo eergisteren, hebben de twee voortvluchtige verdachten in Dammartin-en-Goëlle in de buurt van het vliegveld Roissy/Charles de Gaulle nabij Parijs zich sinds vanochtend vroeg, nadat ze een politieblokkade hadden geramd, verschanst in een reclamedrukkerijtje waarvan ze waarschijnlijk de eigenaar in gijzeling houden en misschien meer mensen.
Een half uur geleden sloeg de waarschijnlijke moordenaar van de politieagente in Montrouge (zuid-Parijs) opnieuw toe: hij houdt momenteel in een (kosjere) supermarkt een aantal mensen in gijzeling, men vermoedt een stuk of vijf, waaronder mogelijk kinderen, en er zouden inmiddels twee doden zijn. De daders van beide gijzelingen zouden elkaar kennen.
Meer nieuws heb ik even niet, dus ik moet dringend terug naar alle nieuwsbronnen die ik maar te pakken kan krijgen. Via de Facebookpagina van Côte & Provence (klik hier) houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.
Daarom vandaag maar even niet de keuken in. Ik maak het volgende week wel weer goed.
Wie toch nu wat wil, hier klikken voor al mijn eerdere recepten.

6 gedachten over “Nu even niet”

  1. Gelijk heb je. In de Joodse supermarkt zou inderdaad o.a. een 11 maanden oude baby zijn :-/ Hopen op een goede afloop (onder de omstandigheden) maar ik vrees het ergste eerlijk gezegd. In de tussentijd waaieren de tranen van mevrouw Mahmoud uit over Facebook. En terecht; mooi artikel. Ik zou bijna zeggen: omhels haar van mij; ze moet nu banger zijn dan wij allemaal bij elkaar.

  2. Ja vreselijk allemaal. Het is hier ook goed te volgen: op BNR-radio gaat het nieuws overFrankrijk de hele dag door. Alleen maar nieuws-updates. Terecht. Benieuwd hoe dat gaat aflopen.

    Verstuurd vanaf mijn iPhone

  3. Angélique van Lieshout

    Kan me voorstellen dat je vrijdagse recept er bij inschiet. Ook bij mij waaiert madame Mahmout naar mijn fb-vrienden. Mooi artikel, Renée!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven