Macron: ook weer uit eten in Parijs!

zo 14 juni 2020

Categorieën:

De lang verwachte toespraak tot de Franse bevolking vanavond van president Macron bevatte weinig nieuws. Afgezien van beschouwingen die betrekking hadden op de binnenlandse situatie met nogal wat sociale onrust, beperkte de president zich tot een herhaling van zijn visie op Europese samenwerking en de eco-problematiek. Voor met name toeristen was zijn belangrijkste mededeling dat het hele land nu in corona-verband ‘groen’ is verklaard. In de praktijk: ook in de regio Ile de france (lees: Parijs) mogen vanaf morgen (maandag 15 juni) de restaurants weer gasten binnen ontvangen. Overigens met behoud van de beperkingen die ook elders in Frankrijk gelden. Tot nog toe mochten in Parijs alleen de terrassen open. Dat de grenzen vanaf morgen 15 juni weer open zijn voor Schengen-landen was al eerder bekend gemaakt.

1 gedachte over “Macron: ook weer uit eten in Parijs!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven