Vakantietip: per koets door de Luberon (filmpje)

di 23 juni 2020

Categorieën: , ,

Unieke ontdekkingsreis in het eco-vriendelijke tempo van weleer: een dagje per koets langs de mooiste plekjes van de Luberon (Vaucluse). Idee van Olivier Augier (7e generatie in de streek) die de paadjes weet waar je anders nooit zou komen. Onderweg vertelt hij je van alles, historie, natuur. Een ongewone belevenis, uiteraard in combi met eten & drinken. Een paar uur echt héél anders ‘en Provence’ en maak je geen zorgen over het virus, er wordt aan alle sanitaire regels voldaan. Kijk voor meer info en boekingen even op www.provencehipposervices.com
Even zien waarover we het hebben? Klik hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven