Zuid-Frankrijk op TV vanavond! (kijk alvast mee)

wo 1 juli 2020

Categorieën: , , , ,

Spannende avond voor Ménerbes, Vaucluse
Vanavond om 21.05 uur wordt op tv-zender France 3 bekend gemaakt of Ménerbes in de Vaucluse zich ‘le village préféré des Français’ mag noemen. Sinds jaar en dag staat Ménerbes al op de lijst van ‘les plus beaux villages de France’.
‘Le village préféré’ is een uiterst populair programma dat al 9 jaar bestaat, de jury wordt gevormd door tv-kijkers die via internet hun stem uitbrengen. Ménerbes moet met de 6 overgebleven tegenkandidaten afrekenen.
Voor een voorproefje: klik hier.

Maar ook: Le Var in de spotlights
Dat wordt dus kiezen en/of heen en weer zappen, want ook al om 21.00 uur zendt TV5 Monde de documentaire van France 3 uit 2019 uit over Le Var. Het befaamde toeristische programma ‘Des racines & des ailes’ besteedt er bijna 2 uur aan om dit aantrekkelijke groene departement met bovendien zo’n 400 km kustlijn en prachtige stranden in beeld te brengen. Nederlands ondertiteld.
Alvast een impressie: klik hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven