Persoonlijke boodschap

zo 19 juli 2020

Dag allemaal,
Het was – gelukkig maar – van de week knap warm en toch moest ik vergaderen. Ben ik niet zo goed in. Maar het ging wél ergens over. Ik doe dit platform Kijk, Zuid-Frankrijk! nu al een tijdje, gewoon hobby, liefdewerk oud papier, zeg het maar. Ik wil zo graag dat iedereen snapt dat het hier anders, en wat mij betreft in elk geval fantastisch is. Nou ja, niet altijd natuurlijk.
Zoals jullie vast allang weten, schrijf ik niet álles zelf wat er op mijn platform gepubliceerd wordt. Je komt er wel elke dag m’n portret op tegen (gaat veranderen hoor, ook in de spiegel ben ik er wel op uitgekeken), maar Kijk, Zuid-Frankrijk! wordt dus eigenlijk gemaakt door een soort collectiefje. Van liefhebbers van Frankrijk, onder wie een paar kritische, en dat hoort ook zo.
Behalve jullie zijn er meer mensen die Kijk, Zuid-Frankrijk! best aardig vinden. Ik heb hen ontmoet en ze gaan me helpen mijn platform toekomstbestendig te maken. Zo heet dat, geloof ik. Concreet: het was even vergaderen, maar Kijk, Zuid-Frankrijk! heeft nu zes sponsors die ik volgende week aan jullie zal voorstellen. Ik ben er blij mee en jullie hopelijk ook want ik kan nu alles wat we zo graag aan info en tips kwijt willen gewoon op het platform blijven zetten, voor iedereen toegankelijk, zonder gedoe met abonnementen en betaalmuren. Ik gesponsord, jullie ook!
Dus kom vooral langs op https://kijkzuidfrankrijk.com en asjeblieft: reageer niet alleen op Facebook maar laat je commentaar (ook) achter onder het bericht op m’n site, je was er immers toch al om m’n stukje te lezen? Kleine moeite, zo gebeurd, je komt met nóg meer mensen in contact en je snapt vast waarom dat belangrijk is voor ons allemaal. Dank je wel!
Renée Vonk-Hagtingius

36 gedachten over “Persoonlijke boodschap”

   1. Succes Renée, we lezen je artikelen altijd met veel plezier. Fijn dat de toekomst van Kijk Zuid-Frankrijk een beetje geborgd kan worden.

 1. Sylvia van Riel

  Hoi Renée, ik geniet altijd van je stukjes, eigenlijk altijd via FB, maar zal de site aan mijn leeslijst toevoegen. Succes verder.
  Groetjes
  Sylvia

  1. Hallo Renée, ik lees met plezier je verhalen en de website! Fijn dat we dat ook in de toekomst kunnen blijven doen.

 2. je weet dat ik graag meelees, op de diverse fb pagina’s…maar om maar met een bekende televisiefiguur te eindigen : vooral doorgaan…

 3. Jannie van Groesen

  Ik geniet van je teksten. Zo herkenbaar en ik blijf op de hoogte van het wel en wee in dit mooie stukje Franse land.

 4. Hoi Renée, lees je stukjes ( en die van je man) al jaren met heel veel plezier!
  Zo ook je boeken online over Zuid-Frankrijk. Hoop dat jullie er nog heel lang mee door gaan!
  Lieve groet Marina.

 5. ‘t eerste wat ik altijd doe , jouw bericht opzoeken en lezen. Ben ‘n late inlogger , vandaar . Blij dat je lekker door kunt blijven gaan en: ” voor niets gaat de zon op ” toch? Ga lekker door en wij genieten met jullie van ‘t Franse leven met alle dingen daar omheen. En sponsoren , helemaal prima ! Veel liefs vanuit La Cote Yvonne.

 6. Dag Renée, jullie stukjes zijn goed geschreven met de juiste Humor.
  Woon zelf in Kärnten in oostenrijk.
  Ga zo door,

  Groet Gé

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven