Vakantie boeken zonder risico

vr 27 november 2020

Categorieën: ,

(Publi info)

Door Denise Baudet

Kreeg een mailtje van Nederlandse vrienden. Over een beetje echt sjieke vakantie in het voorjaar, bij mij in de buurt in Zuid-Frankrijk, of dat zou kunnen.
“Vast wel”, mailde ik terug.
Ik zei erbij dat ik ook niet weet hoe het dan met corona en de bijbehorende Franse regels is, of zal zijn.
“Dus nog maar even niet boeken?”, ging de email-correspondentie verder.
“Nou ja”, tikte ik terug, “je weet het maar nooit met zo’n virus.”
Al gaat het beter.
Ik dacht: als het inderdaad allemaal wat ‘gewoner’ wordt, kon het weleens druk worden in de sfeer van de vakantieverhuur. Het idee van een tijdje in een mooi huis in Frankrijk vakantie vieren, het zal best dat de wereld verandert, maar sommige dingen niet.
“Dus toch alvast boeken?”, stond er in het volgende mailtje.
Ik zei ja, als je voor de zekerheid maar wat regelt als je bij de reservering een aanbetaling moet doen. Mocht het virus voor een 3e golf kiezen, je weet het niet.
Voor vrienden, die ik ook wel weer eens ‘live’ zou willen spreken, doe je je best. Ik kwam al ‘googelend’ uit bij FranceComfort. Een adres, gespecialiseerd in de verhuur van vakantiewoningen van een hoger niveau. Het leek me wel wat. Die vrienden van me zijn nogal van de luxe & comfort. Ik attendeerde op deze optie en wees op de garantie van terugbetaling van de aanbetaling, mocht het virus weer zodanig toeslaan dat een vakantie in Frankrijk alsnog problematisch wordt. Ik bladerde even op die site, beetje vergapen. Ik woon niet verkeerd, maar er zijn dus in heel Frankrijk echt mooiere huizen waar je een tijdje zou willen logeren. Van de prijzen heb ik geen verstand, allicht ‘marktconform’ als dat zo heet, maar dat leek me meer iets voor mijn vrienden.
Meer info: https://www.francecomfort.com/nl en https://www.francecomfort.com/nl/onze-vakantiehuizen

2 gedachten over “Vakantie boeken zonder risico”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven