5-25 juli: Festival van Avignon

do 25 maart 2021

Categorieën: ,

Vooralsnog gaat de 75e editie van het Festival van Avignon (Vaucluse) gewoon door, van 5 tot 25 juli. Vorig jaar afgelast. De programmering omvat 46 voorstellingen, 2 exposities en 40 lezingen. Er zijn in totaal 131.500 kaartjes in de aanbieding, 20.000 méer dan in 2019.
De organisatoren zijn qua corona redelijk optimistisch. Ze werken met 3 scenario’s: helemaal geen beperkende maatregelen, een gering(er) aantal toeschouwers bij ‘overdekte’ theatervoorstellingen, en/of relatief weinig mensen binnen en dan geen maximaal aantal bij het ‘buitengebeuren’. Meer info: https://festival-avignon.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven