Vakantie in Frankrijk? Tuurlijk! Samen met onze nieuwe partner Reli

di 30 maart 2021

Categorieën:

Door Renée Vonk-Hagtingius

Nu even niet over corona, daar wordt iedereen minstens chagrijnig van. Maar er is altijd dat verlangen naar een vakantie in Zuid-Frankrijk. Weet ik, want ik word – zelfs juist nu – nogal vaak gevraagd of ik toevallig niet een tip heb voor een ideaal vakantieverblijf bij mij in het zuiden. Nu, of ‘après’ het virus.
Mijn antwoord is steevast: kijk zelf even op https://www.reli.be/nl/ en je hebt keus te over. Wat je noemt ‘gedroomde’ vakantievilla’s die je met een beetje pijn in je hart ‘adieu’ toeroept als je weer naar huis moet. Maar vaker is dat dan ‘au revoir’, want je komt gegarandeerd terug hoor.
Ik heb recentelijk kennis gemaakt met Henri Steyaert die over reli.be gaat. Hij had het over de essentie van persoonlijk contact en dat hij en zijn team alle vakantiewoningen in zijn portefeuille zelf bezocht hebben. Ik had in dat verband wel bij hem willen solliciteren. Mooie huizen bekijken en beoordelen, het leek me een mooi vak. Zeker in gezelschap van teamlid Ralphie, die de vakantiewoningen op hondvriendelijkheid test. Maar ja, ik heb nog een paar andere dingen om handen.
Henri en ik besloten daarom tot een samenwerking. En nu is Reli vakantiewoningen de 7e partner van Kijk, Zuid-Frankrijk! En ja, daar ben ik heel erg blij mee.
Ik vond dat ik dit even moest laten weten.

2 gedachten over “Vakantie in Frankrijk? Tuurlijk! Samen met onze nieuwe partner Reli”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven