Agenda: geen antiek, wel klassiek

ma 2 augustus 2021

Categorieën: , , ,

Geen antiekmarkt l’Isle-sur-la-Sorgue op 15 augustus
De 111e editie van de befaamde antiek- en brocantemarkt die dit jaar op 15 augustus in l’Isle-sur-la-Sorgue (Vaucluse) zou plaatsvinden, gaat vooralsnog niet door. Vanwege de coronaperikelen is de twee-jaarlijkse markt (met Pasen is er ook eentje) naar 29 oktober verplaatst. Hetgeen betekent dat de vele duizenden liefhebbers pas in het najaar de kraampjes van meer dan 500 exposanten af kunnen schuimen. De circa 300 antiquairs en galerieën in het stadje zijn wel gewoon te bezoeken. Meer info: https://foire-isle-sur-sorgue.fr

 

2 – 11 augustus: Les nuits du Château de la Moutte
Vanzelfsprekend met inachtneming van strikte coronamaatregelen, wordt er in het prachtige Château de la Moutte (uit 1860, monument historique) in Saint-Tropez (Le Var) weer een reeks prachtige klassieke concerten gegeven. Een heerlijke ambiance in de palmentuin van het kasteel, vlakbij het strand van Les Salins, mag je optredens verwachten van grote namen als Renaud Capuçon, Kit Armstrong, Bertrand Chamayou, Julie Fuchs, Edwin Crossley-Mercer, Alphonse Cemin. Als er niets wordt afgelast natuurlijk. Klik hier voor het hele programma en reserveringen: https://lesnuitsduchateaudelamoutte.com/fr/program

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven