Winterse vakantietip: skiën met uitzicht op zee

ma 11 oktober 2021

Categorieën:

Door Rémi de Ridder

Wie weet ben je nu aan het peinzen over een wintersportvakantie. Volgens de regering is de kans klein dat je straks in de bergen nog zo’n ‘pass sanitaire’ nodig hebt. Dus wat dat betreft zijn de vooruitzichten gunstig. En als je inderdaad plannen maakt: ik wijs altijd graag even op Gréolières-les-Neiges in het departement Alpes-Maritimes war ik pré-corona graag kwam. Het is niet het grootste ski-gebied van de Zuid-Franse Alpes du Sud, maar wel één van de allermooiste. En dan vooral vanwege de spectaculaire vergezichten die reiken tot aan Italië en de Méditerranée. En die in al haar glorie te zien is vanaf de bovenste pistes in Gréolières-les-Neiges, dat van alle wintersportoorden het dichtst bij de kust ligt. Op slechts 27 km van Grasse en 38 km van Cannes. Logisch dus dat het zeer geliefd is, want wie wil zo’n combi nou niet: eerst een paar uur sneeuwvertier en dan een lekkere lunch op het strand? Of althans aan de kust. Ook ’s winters zijn er prima adresjes voor een overtuigende maaltijd ter hoogte van de zeereep.
https://www.skiinfo.fr>alpes-du-sud>greoliéres

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven