Abonneren op Kijk, Zuid-Frankrijk? Zo doe je dat!

zo 28 januari 2024

Dag allemaal,

Was natuurlijk al een tijdje bezig met het nieuwe jaar, plannen genoeg. Wat er in deze periode van het jaar bij hoort, is dat ik over (de verlenging van) het abonnement op Kijk, Zuid-Frankrijk! moet beginnen.

We doen niet aan inflatie. Ons prijsje blijft zoals die was: € 1 per week. Om het administratief niet (nog) ingewikkelder te maken, heb ik gekozen voor een halfjaar-abonnement ad € 26. Dit geldt dan voor de periode van 1 januari tot 1 juli 2024.

Betaling gaat het makkelijkst via mijn bankrekening:
IBAN: FR76 1910 6000 1107 4495 8000 641
t.n.v. Madame ou monsieur Hagtingius.

Na betaling krijg je per e-mail een link om in te loggen als abonnee en een persoonlijk wachtwoord toegezonden voor onbeperkte toegang tot alle artikelen op Kijk, Zuid-Frankrijk.

De gratis wekelijkse nieuwsbrief met daarin mijn column en verwijzingen naar alle artikelen die de afgelopen week op deze website zijn verschenen blijft gewoon gratis. In de nieuwsbrief wordt duidelijk gemaakt welke artikelen zijn gereserveerd voor abonnees en welke artikelen gratis voor iedereen te lezen zijn.

Ciao!
Renée Vonk-Hagtingius

PS. Vragen? Stuur een e-mail!

2 gedachten over “Abonneren op Kijk, Zuid-Frankrijk? Zo doe je dat!”

 1. De gratis wekelijkse nieuwsbrief met daarin mijn column en verwijzingen naar alle gratis artikelen en artikelen voor abonnees blijft gewoon gratis, maar alleen abonnees krijgen onbeperkte toegang tot alle artikelen op deze website.

  Dit is wat er staat in jouw column maar helaas is dit niet zo.
  Je moet ook hier voor inloggen en blijkbaar abonneren.
  Ik lees al jaren alles van jullie gratis en met veel plezier! behalve natuurlijk jullie boeken die ik besteld heb en betaald uiteraard.

  1. Kijk, Zuid-Frankrijk!

   Dag Marina, het staat er misschien wat cryptisch, maar de wekelijkse nieuwsbrief (iets anders dan deze website) is gratis. Daarin staat mijn column met daaronder verwijzingen (linkjes) naar artikelen op deze website. Sommige artikelen op Kijk, Zuid-Frankrijk! zijn gratis en voor iedereen te lezen, andere zijn gereserveerd voor abonnees. Om die laatste te lezen, moet je zijn ingelogd als (betalende) abonnee. Hoop dat het een beetje duidelijk is hoe het werkt. Dank voor je support!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven