Tot 3 januari 2021: Dali en Gaudi in Les-Baux-de-Provence

za 16 mei 2020

Categorieën:

Iedereen die er even in de buurt is, legt natuurlijk aan in Les-Baux-de-Provence (Bouches-du-Rhône), een van die ‘plus beaux villages de France’. En dan ga je heel zeker een kijkje nemen in de zo langzamerhand internationaal beroemde multi-media ruimte Les Carrières de Lumières. Dit jaar draait de tentoonstelling om het werk van de Spanjaarden Salvador Dali (1904-1989) en Antoni Gaudi (1852-1926), de schilder en de architect. Meer info: https://www.carrieres-lumieres.com/fr/exposition

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven