Dé expo van het jaar is weer open! (met filmpje)

zo 24 mei 2020

Categorieën:

Sinds 27 mei kun je weer genieten van de indrukwekkendste tentoonstelling van het jaar: Dali en Gaudi in de vermaarde multi-media ruimte Les Carrières de Lumières in Les-Baux-de-Provence in de Bouches-du-Rhône, een van die ‘plus beaux villages de France’. Dit jaar is de tentoonstelling (of eigenlijk is het meer een totaalbeleving) in een voormalige steengroeve gewijd aan het werk van de Spanjaarden Salvador Dali (1904-1989) en Antoni Gaudi (1852-1926): de schilder en de architect.
Vanwege de coronacrisis was deze bijzondere expositie – die tot 3 januari 2021 duurt – tijdelijk niet meer te bezoeken. Maar de deuren gaan weer open, mét inachtneming van de nodige ‘sanitaire’ voorzieningen: vooraf reserveren via deze link: klik hier. Mondkapje verplicht, thermo-meteren en handen wassen met de gel hydroalcoolique bij de ingang, 1 meter afstand houden van medebezoekers. Maar dan heb je ook wat.
Klik hier voor een intrigerend multi-mediaal voorproefje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven