Tot 31 juli in Nice: de opera is er!

zo 5 juli 2020

Categorieën: , ,

Als je toch in het toeristisch niet te missen Vieux-Nice bent: tot 31 juli dagelijks (behalve op zondag en maandag) om 12 uur ’s middags een gratis concert klassieke muziek door leden van het filharmonisch orkest van Nice op de trappen van de l’Opéra de Nice, Rue-François-de-Paule. Ongeveer een halfuur gedroomde klanken. Geen zitplaatsen.
Misschien zo’n minstens aantrekkelijk idee: ontbijten op het podium! Op 11 en 12 juli (om 10 uur) een concert van musici in de zaal terwijl je zelf op het podium zit, eten & drinken verzorgd. Reken op een voorstelling van zo’n anderhalf uur, kijk op http://opera-nice.org/fr voor meer info.
Daarna kun je eventueel in de zeer directe omgeving voortreffelijk – ook op terrassen – lunchen. Aanbevolen adresje: Fine Gueule in de Rue de l’Hôtel de Ville, http://finegueule.fr

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven