Vakantietip: wandelen vanaf Méditerrane stationnetjes

wo 15 juli 2020

Verrassend anders en schitterend om te lopen, met fabuleus uitzicht over zee: Le grand sentier du train de la Côte Bleue. Liefst 64 km: helemaal, of in 17 deeltrajecten langs te wandelen. Elke wandeling begint en eindigt bij een stationnetje van de befaamde Train de la Côte Bleue, die garant staat voor een prachtige rit langs de Méditerranee. De wandelingen zijn elk afzonderlijk te lopen, maar je kunt ook van stationnetje naar stationnetje wandelen. Wie het hele traject wil afleggen moet aan zo’n 3 à 4 wandeldagen denken. Om misverstanden te voorkomen: je wandelt niet over het spoor (dat zou levensgevaarlijk zijn) maar bezoekt de omgeving van zo’n stationnetje, een historisch dorpje, een natuurgebied, een verscholen baai aan zee…
Voor meer info en wandelkaarten kun je terecht bij: klik hier.
Geen zin in al dat gewandel? Dan boek je gewoon een kaartje voor de trein en maak je die hele schitterende rit langs ‘la grande bleue’. Dat kan hier: klik hier. Een mondkapje is verplicht in de trein.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven