Er gaat toch iets door

wo 29 juli 2020

Categorieën: ,

De 23e editie de Nuits du Sud in Vence in de Alpes-Maritimes (30-31 juli) gaat een beetje door. Geen festival, wél hier en daar beperkte optredens.

Tien jaar geleden voor het laatst, nu retour: La Castellade op de Colline de Nice. Tot 15 augustus, elke avond vanaf 21 uur. De voorstelling (ongeveer 2 uur) behelst theater en muziek en vertelt het verhaal van de geschiedenis van Nice. Bedacht en georganiseerd door L’Opéra de Nice. Gratis, mondkapje verplicht.

De 71e editie van het wereldberoemde Festival de musique classique van Menton (1-10 augustus) gaat ook een beetje door. Op het voorplein voor de kerk Saint-Michel Archage nu niet 700 maar hooguit 250 luisteraars. Anderen kunnen via een koptelefoon en dankzij wifi toch het idee hebben dat ze vrijwel bij het podium zitten. Een vergelijkbare voorziening bij dat tweede podium in Le Parc du Pian. Nieuwe technologie, wie er niet bij is kan de concerten via internet toch meebeleven. www.festival-musique-menton.fr

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven