Actualités: Negatief reisadvies Alpes-Maritimes

di 25 augustus 2020

Categorieën:

Na het departement Bouches-du-Rhône is gisteren ook het departement Alpes-Martimes door Nederland op de coronakaart oranje ingekleurd. Dit impliceert een negatief reisadvies: alleen erheen als dat echt noodzakelijk is, dus niet voor een vakantie. Na terugkomst in Nederland word je geacht (niet gedwongen) 10 dagen in thuisquarantaine te gaan. ‘Oranje’ kan consequenties hebben voor (reis)verzekeringen. Die kleur geldt nu ook voor de departementen Hérault en Sarthe, voor Parijs en omgeving was dat al eerder zo.
Duitsland gaat een stap verder en heeft de hele regio Le Sud/PACA tot oranje gebied verklaard.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven