Wie durft? Solliciteer naar een ruige baan in de Mercantour! (filmpje)

di 1 september 2020

Het nationale natuurpark Le Mercantour, hoog in de bergen boven Nice (Alpes-Maritimes), zoekt een uitbater voor de ‘refuge’ de la Cantonnière bij Estenc, een ‘hameau’ in het hart van het rauwe natuurgebied de Mercantour. Misschien een tip voor wie echt een heel ander leven ambieert. Zo’n ‘refuge’, heel wat anders dan een gewone B&B, vergt van de ‘gérant’ een bepaalde levensfilosofie, je moet – zeker ’s winters – tegen ontberingen en relatieve eenzaamheid ‘en pleine nature’ opgewassen zijn en tegelijkertijd met ‘passanten’ uit de voeten kunnen. Veel geld verdienen kun je vergeten. Er kan tot 29 september gesolliciteerd worden. Meer info: klik hier.
Je kunt hier trouwens ook uitstekend vakantie vieren, de Mercantour is schitterend.
Filmpje: klik hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven