2-4 oktober: Salon Univers Vintage in Sainte-Maxime

do 1 oktober 2020

Categorieën: ,

(In deze periode steeds onder voorbehoud)

Unieke jaarbeurs voor de liefhebbers van ‘gedateerde’ spullen in het Théâtre de la Mer in Sainte-Maxime (Le Var). Al jaren een publiekstrekker. Circa 60 exposanten. Van kleding tot jukeboxen, van radio’s tot affiches, van meubels en serviesgoed tot grammofoonplaten. Uit de jaren 1940-1990. Open tot 19 uur, toegang gratis. Voor het eerst nu ook ‘oude’ auto’s en motoren. Aan de zeereep foodtrucks voor de inwendige mens. Als je in de buurt bent, kun je misschien ook even een kijkje namen bij de regatta Voile de Saint-Tropez, min of meer om de hoek. Meer info: https://www.facebook.com/UniversVintageGolfedeStTropez

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven