Storm Alex teistert de Provence

vr 2 oktober 2020

Categorieën:

Noodweer in de hele Provence, maar vooral in het departement Alpes-Maritimes. Daar geldt de alarmcode rood, in de overige departementen van de regio Le Sud/PACA en in La Drôme en de Ardèche code oranje. Behalve storm ook hevige regen, Météo France waarschuwt voor overstromingen. De scholen in de Alpes-Maritimes zijn dicht. De storm Alex heeft al huisgehouden aan de westkust. In de Morbihan windsnelheden tot 180 km/uur, een record voor die omgeving.

2 gedachten over “Storm Alex teistert de Provence”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven