31 oktober: Rondspoken in het Palais des Papes (met filmpje)

di 20 oktober 2020

Categorieën: ,

Waar moet je heen met de (klein)kids in de herfstvakantie, zeker in coronatijd?
Tip (onder voorbehoud, maar er is nog niks afgelast): Het Palais des Papes in Avignon (Vaucluse). Een hele mooie, maar niet meteen de spannendste locatie. Tot het spannend gemáákt wordt. Zoals elk jaar kun je in het monumentale Pausenpaleis Halloween komen vieren door op spokenjacht te aan. Op de avond van de 31e oktober kun je onder begeleiding van een ervaren spokenjager achter fantomen aanzitten, die zich kenbaar maken door krakende deuren, onverklaarbaar bewegende objecten, een holle lach in een gang, een koude windvlaag langs je benen of een grillige schaduw die zomaar ineens over je heen valt. Om maar wat te noemen. Elk jaar een nieuw scenario, nieuwe decors, nieuwe personages om het lekker spannend te houden.
De rondspokerij duurt ongeveer een uur, er zijn 8 sessies gepland die met een interval van een half uur vertrekken, vanaf 18.30 uur.
Verkleed komen aanbevolen, mondkapje verplicht, reserveren eveneens.
Meer info en reserveringen: klik hier.
Filmpje: klik hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven