Agenda: tot 11 januari illustraties van Chagall

di 10 november 2020

Categorieën: ,

Een bijzondere expo van ‘ander’ werk van Marc Chagall (1887-1985), de schilder. Maar hij was ook illustrator, in literair werk, en vooral tijdschriften. Uiteindelijk werd hij dankzij die tekeningen ‘ontdekt’. Als vluchteling na de Tweede Wereldoorlog in Frankrijk teruggekeerd tekende hij 20 jaar voor het tijdschrift ‘Derrière le mirroir’ van Aimé Maeght. Voor het eerst zijn die illustraties nu verzameld in een unieke expositie. Onder de titel ‘De couleur et d’encre’, Musée national Marc Cagalle in Nice. Meer info: klik hier.

1 gedachte over “Agenda: tot 11 januari illustraties van Chagall”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven