Een rijtjeshuis van 8-12 miljoen te koop (filmpje)

wo 14 april 2021

Door Ellen van Linschoten

Goed goed, het is geen doorsnee rijtjeshuis, maar villa La Saudade in Sainte-Maxime (Var) ligt wel degelijk ingeklemd tussen de overige lintbebouwing langs de kust. En ook al zijn je buren het Zweedse koningspaar, ze wonen toch aardig op je lip. Als je dat geen probleem vindt, dan kun je vanaf morgen dit ultra luxueuze optrekje via een veiling proberen te bemachtigen. Vooropgesteld dat je minimaal 8 miljoen op tafel kunt leggen. En dat je daarbij nog voldoende centjes achter de hand hebt om verder op te kunnen bieden; directeur Philip Weiser van Carlton-International uit Antibes, dat het bezit exclusief onder de hamer brengt, schat dat 12 miljoen makkelijk haalbaar moet zijn. Er hebben al zo’n 500 rijkelui vanuit alle windhoeken interesse getoond, waarvan het veilinghuis er zo’n 100 serieus neemt. “Er zijn al diverse bezichtigingen geweest”, liet Weiser aan de Nice Matin weten.

Ook even binnenkijken?
Nou, dan willen wij ook wel even binnenkijken:
klik hier voor het filmpje.
En wat krijg je dan, voor die 8-12 miljoen (als het niet meer wordt)?
Een hoofdhuis met een woonoppervlak van 300 m2, een dépendance van 130 m2 en een ‘tuinhuisje’ van 44 m2. Je kunt in totaal beschikken over 10 slaapkamers en 9 badkamers, vier keukens waaronder een buitenkeuken, een chambre forte (panic room: hier ben je veilig voor indringers), diverse terrassen met panoramisch uitzicht – ook vanuit je jacuzzi – op de Méditerranée en Saint-Tropez aan de overkant van de baai, een binnenplaats met ruimte voor 12 auto’s en een grondstuk van 1.437 m2. Daarbij behoort een privéstrandje waar je beschut voor spiedende blikken van de zon en de zee kunt genieten.
Interesse? Bieden kan van 15-20 april. Maar je moet er wel snel bij zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven