Het zuiden lonkt! (filmpje)

wo 21 april 2021

Het komt eraan! Heus, het is zo goed als zeker volgens bronnen in de nabijheid van president Macron die er vandaag over vergadert: we gaan versoepelen, ‘déconfineren’, ont-avondklokken, visite ontvangen, op een terrasje hangen, eindelijk weer uit eten, naar het theater, een museum, of gewoon met de voeten door de branding langs het strand schuimen. Zou het ècht?
In elk geval hebben de de Offices de Tourisme van de regio Le Sud/PACA er alvast een voorschotje op genomen en een werve(le)nde reclamespot gemaakt die vanaf 2 mei zo’n 120 keer op alle zenders van France Télévisions te zien zal zijn. Onder het motto ‘On a tous besoin du Sud’ (we hebben allemaal behoefte aan het Zuiden) worden we lekker gemaakt met fraaie beelden van goudgele stranden, paarse lavendelvelden, wuivende wouden, indrukwekkende calanques, knusse dorpjes en mondaine steden waar je zó naartoe zou willen om je ophokhonger te stillen. Wat zou het mooi zijn àls…
Tot die tijd moeten we het nog even met dit filmpje doen. Ook mooi. Klik hier.

2 gedachten over “Het zuiden lonkt! (filmpje)”

  1. Ik ben benieuwd of het afschaffen van de 10 km-grens rond de woonplaats ook betekent dat wij vanuit Nederland Frankrijk weer in mogen.
    Hoor graag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven