Macron: een mep in z’n gezicht (filmpje)

di 8 juni 2021

Categorieën:

Tijdens zijn bezoek aan een lycée in Tain-l’Hérmitrage in La Drôme is president Macron in z’n gezicht geslagen. Geen serieuze verwonding. Het staatshoofd is bezig met een Tour de France ‘om de stemming in het land te peilen’. En hij was vandaag in La Drôme en zou vooral met restauranthouders praten. Volgens de oppositie is Macron alvast, op kosten van de staat, op verkiezingstoernee. Volgend jaar mei zijn die verkiezingen. Macron heeft nog niet gezegd dat hij weer kandidaat is.
Kijk hier naar de klap: klik hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven