Agenda: beroemde zelfportretten, de familie Giacometti, en Anish Kapoor

ma 23 augustus 2021

50 zelfportretten in Le Cannet
Tot 3 oktober in het Musée Bonnard in Le Cannet (Alpes-Maritimes) een exclusieve expo onder de titel ‘Face à face’ van 50 zelfportretten van kunstenaars als Picasso, De Toulouse-Lautrec, Denis, Vuillard en Chagall. Meer info: klik hier.

 

 

 

Giacometti en familie in Saint-Paul-de-Vence
Tot 14 november in en buiten het kunstcentrum Fondation Maeght ter hoogte van Saint-Paul-de-Vence (Alpes-Maritimes) voor het eerst een tentoonstelling van het werk van de familie Giacometti. Iedereen kent beeldhouwer/schilder Alberto (1901-1966), veel minder bekend zijn z’n vader Giovanni (schilder), zijn neef Agusto (schilder) en diens broers Diego (ook meubels) en Bruno (architect). Meer info: klik hier.

 

 

Anish Kapoor in Flasans-sur-Issole
Tot 30 november een expo van het werk van de Indiase minimalistische kunstenaar Anish Kapoor (1954) op domaine La Commanderie de Peyrassol in Flasans-sur-Issole (Le Var). Hij scoorde internationaal met zijn ‘Cloud Gate’ in het Millenium Park van Chicago en vertegenwoordigde in 1990 Engeland op de Biennale van Venetië. Meer info: klik hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven