Agenda: oogsten en zeilen

di 14 september 2021

Categorieën: ,

17-19 september: Les vendanges étoilées in Cassis
De 11e editie van het gastronomische feest ter ere van de wijnoogst op (onder meer) de Place Baragnan in Cassis (Le Var). Kookdemonstraties van sterrenchefs, presentatie van wijnbouwers en leveranciers van andere (regionale) topproducten. Demonstraties gratis, als het weer meewerkt alles in de open lucht. Voor het hele programma: klik hier.

 

 

 

25 september – 9 oktober: Les Voiles de Saint-Tropez
Het jaarlijkse zeilfeest waarmee Saint-Tropez en de internationale jetset afscheid nemen van de zomer. Zoals altijd een drukte van belang, op het water én op de kade. Na afloop verandert Saint-Tropez tot volgend jaar in een min of meer rustig stadje. Les Voiles staan voor een groot feest, met zeilwedstrijden en een parade van klassieke schepen. Op de vaste wal is de sfeer in die periode nog één keer uitbundig zoals je in Saint-Tropez verwacht.
Meer info: klik hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven