Agenda: superjachten en groene wijnoogst

di 21 september 2021

Categorieën: , , , ,

Tot 25 september: superjachten in Monaco
Twee jaar overgeslagen, maar nu is ie weer: de Monaco Yacht Show. In de Port Hercule. Er zijn 90 super-jachten te bewonderen (en soms te koop), gemiddelde lengte van die varende paleizen 52 meter, de grootste meet 108 meter en kost een slordige 200 miljoen dollar, eigendom van een Australische zakenman/miljardair. Filmpje: klik hier.
Voor alle info: klik hier.

27 september: Green vendanges op Château Sainte Roseline
Van 10-18 uur kun je op dit befaamde domaine in Le Var een marché de producteurs locaux bezoeken, de caves bezichtigen en van wijnen proeven, met een elektrisch stepje door de wijngaarden crossen, een déjeuner champêtre meemaken, en nog veel meer. Wat er groen aan is, is niet helemaal duidelijk, maar gezellig is het vast wel. Voor het déjeuner moet vooraf gereserveerd worden. Verder gratis toegang.
Alle info: klik hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven