Agenda: Karl Lagerfeld & Fête du Citron

di 9 november 2021

Categorieën: ,

Karl Lagerfeld in zijn bibliotheek. Foto: Stefan Strumbel

3 december: Karl Lagerfeld ‘geveild’

Veilinghuis Sotheby’s biedt op 3 december in Monaco de eerste ronde van een veiling van circa 1.000 ‘spullen’ die van de modekoning Karl Lagerfeld (1933-2019) waren. Praat je over klassieke én juist ultra-moderne meubels, maar natuurlijk ook over kunst van alle tijden. De 2e ronde van de veiling is op 14 en 15 december in Parijs.

12-27 februari 2022: Fête du citron in Menton

De 88e editie van het immer carnavaleske Fête du citron in Menton (Alpes-Maritimes) staat op de agenda voor 12-27 februari, aangenomen dat de pandemie niet opnieuw roet in het eten gooit. Het thema zal zijn: opera en dans.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven