In Zuid-Frankrijk leef je buiten!

wo 12 april 2023

Categorieën: , ,

Eric van Rooij is directeur van Excellencefrance.nl Voor onderhoud of renovatie van uw huis of appartement. Nederlandse topkwaliteit, heldere afspraken en maximale service in uw eigen taal.

Door Eric van Rooij

Oké, beetje overdreven, maar een feit is dat we in Zuid-Frankrijk óók bevoorrecht zijn omdat we heel vaak van het buitenleven kunnen genieten. En dan is het dus logisch dat die buitenruimte een plek moet zijn waar het aangenaam toeven is. Sfeervol en comfortabel, dat zijn dan volgens mij de trefwoorden. Met familie of vrienden lekker lang tafelen op je veranda en dan misschien voor het koken niet naar binnen hoeven, want je hebt er een ideale praktische buitenkeuken staan.

’t Is helemaal niet ingewikkeld om die droom te realiseren. Ook voor je Zuid-Franse huis doe je gewoon een bij voorbaat geruststellend beroep op Nederlandse specialisten die erkende vaklui zijn. U kent mij van Excellence France die zich graag belast met het onderhoud of de renovatie van uw huis in Frankrijk. Maar ja, bij leven in Frankrijk hoort ook of zelfs vooral het buitengebeuren. En dus ben ik er best een beetje trots op dat Ecellence France is gaan samenwerken met Van Beem Buitenleven, de al even Nederlandse expert op het gebied van superieur buiten genieten.

Samen kunnen we nu een compleet pakket van diensten aanbieden, van ontwerp en aankleding tot installatie en onderhoud. Gegarandeerd de kortste weg naar in jouw stijl optimaal en zorgeloos profiteren van je Franse huis, wie wil dat nou niet? De overkapping van je terras, de prettigste tuinmeubels, een efficiënte buitenkeuken, we gaan als Nederlandse specialisten graag met u in gesprek. Vanzelfsprekend staan we u ook ten dienste als het gaat om eventueel noodzakelijke vergunningen en ik geef u alvast meteen een fiscale tip: wist u dat het vervangen van een keuken onder het lage BTW-tarief valt?

Kijk op vanbeem.nl en excellence-france.com voor meer info

1 gedachte over “In Zuid-Frankrijk leef je buiten!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven