Agenda: Spielberg in Marseille & Les chefs fêtent leurs producteurs

di 2 mei 2023

Categorieën: ,

Spielberg in Marseille

Tot 5 november de expositie Steven & Spielberg in het schitterende cultuurpaleis Château de la Buzine in Marseille. Ondertitel van de tentoonstelling: de l’ordinaire à l’extraordinaire (van het gewone naar het buitengewone). Het gaat om ‘balade’ door het leven van de zo langzamerhand iconische regisseur. labuzine.com

 

Les chefs fêtent leurs producteurs in Saint-Tropez

Van 6 t/8 mei de 3e editie van het gastronomisch feest Les chefs fêteert leurs producteurs op de Place des Lices in Saint-Tropez. Een eerbetoon aan en een kennismaking met de leveranciers uit de nabije omgeving van producten waarvan de chefs iets heel lekkers kunnen maken. Kookdemonstraties, proeverijen, etc. Dit jaar onder auspiciën van 3-sterrenchef Gérald Passédat van Le Petit Nice in Marseille.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven