Agenda: Salon Vivre Côté Sud * Alain Delon * Festival Bonaparte

do 25 mei 2023

Categorieën: ,

Salon Vivre Côté Sud in Aix-en-Provence

Van 2 t/m 5 juni de jaarlijkse Salon Vivre Côté Sud in het Parc Jourdan in Aix-en-Provence. Het thema is dit keer de Méditerranée. Er zijn 260 exposanten, er worden zo’n 25.000 belangstellenden verwacht.

Alain Delon in Antibes

De 6e editie van de expositie die het tijdschrift Paris Match elk jaar in het Hotel Cap-Eden-Roc in Antibes organiseert, is dit keer gewijd aan het leven van de acteur Alain Delon (1935). Tot 15 september. Zoon Anthony Delon (foto) opende de tentoonstelling.

Festival Bonaparte in La Seyne-sur-Mer

Tot 4 juni het tweede Festival Bonaparte in La Seyne-sur-Mer (Var). In 1793 versloeg Napoléon, toen nog slechts legercommandant, de Royalisten en sindsdien afficheert La Seyne zich graag als porte de la liberté. Manifestaties, zang & dans, expo’s en meer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven