Agenda: Les Sunsets Vignerons * Vuurvliegjesfeest in Vence

do 1 juni 2023

Categorieën: ,

Les Sunsets Vignerons Luberon

Van 20 juni tot 12 september elke dinsdagavond de 4e editie van Les Sunsets Vignerons in de Luberon (Vaucluse). Vanaf 18.30 wandelen door de wijngaarden van de 29 deelnemende domaines, kennismaken met de cave en hapjes uit de omgeving, van tapas, tot charcuterie, van kaas tot groenten & fruit. Per dinsdag staat er iets anders op de kaart. Prijs: € 32 p.p.  Alle info via Les Sunsets Vignerons Luberon op het net.

10 juni Vuurvliegjesfeest in Vence

Micheline Van Hautem, Willem-Hein Couwenberg en hun kinderen Alexander en Max vieren de terugkeer van de vuurvliegjes in hun tuin! Het zelfgebrouwen aperitief vin d’orange wacht op u, alsook fijne muziek en heerlijke drankjes. De Limoncello is in de maak! Breng graag een gerecht mee om te delen en € 20 per volwassene voor de muziek. Aub, reserveer uw tickets via deze link.

Meestergitarist Erwin van Ligten ‘Erwing’, waarmee Micheline al 15 jaar muziek maakt, brengt de zon in de tuin met Indonesiche klanken, harmonische samenzang en groovy ritmes. Vrienden, familie, gasten en kinderen zijn allemaal welkom.

Voor vragen, aarzel niet om te mailen: micheline@michelinemusic.com

19h–23h, La Cigogne, 2184 chemin de la Sine, 06140 Vence
+33 4 93 58 13 26 (thuis)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven