Ode aan Paul van Vliet * Nuits du Sud

wo 7 juni 2023

Categorieën: ,

Ode aan Paul van Vliet: pop-up theater in Cotignac

Initiatief van de Association Néerlandaise du Midi (ANM): een ode aan Paul van Vliet (1935-2023) in een pop-up theatervoorstelling met Jon van Eerd en Liz Snoijink. Op 2 en 5 juli, in de tuin van een mevrouw in Cotignac (Var). Per avond maximaal 60 toeschouwers. Van Eerd (1960) en Snoijink (1955) wonen alle twee een deel van het jaar in Zuid-Frankrijk. Kijk op a-n-m.nl

Nuits du Sud in Vence

Nieuwe formule voor het fameuze festival Nuits du Sud in Vence (Alpes-Maritimes): een weekend gratis muziek op 28 en 29 juli, ’s avonds. Overdag onder meer pétanque en film. De bedoeling is dat de Nuits volgend jaar weer een echt festival betekent.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven