Agenda: Fête des Terrasses * Soupe au pistou * AC/DC live

do 22 juni 2023

1 juli La Fête des Terrasses

De 4e editie van het Fête des Terrasses in de regio Le Sud/PACA. Destijds een idee van het regio-bestuur om het einde van de corona-confinement (lockdown) te vieren. En om de cafés een goede herstart te bezorgen. Extra attracties als muziek op de terrassen van 18 tot ongeveer 21 uur, soms ook iets met het oog op een goed doel. Let op: niet alle bars en cafés doen mee aan dit feest.

1 juli: WK Soupe au pistou in Miramas

Wie maakt de lekkerste soupe au pistou, die echt Provençaalse zomerse groentesoep. In Miramas (Bouches-du-Rhône, 26.000 inwoners) organiseren ze voor de 11e keer het ongetwijfeld officieuze wereldkampioenschap waaraan overigens iedereen kan meedoen. Vanaf 11.30 uur en vanaf 18 uur proeven tijdens de repas de soir.

15 juli: AC/DC in de Var

Een optreden van de internationaal befaamde Australisch/Britse hard-rockband AC/DC tijdens Cabasse Rock in Cabasse (Var, 2.000 inwoners). Voor het stadion, vanaf 18 uur, toegang gratis, er zijn foodtrucks.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven