Agenda: WK Rugby & Jachtshows aan de Côte d’Azur

wo 6 september 2023

Categorieën: ,

WK rugby 2023 in Nice en Marseille

Frankrijk organiseert dit jaar van 8 september t/m 28 oktober het wereldkampioenschap rugby. Twintig landenteams, 48 wedstrijden waarvan de meeste in Parijs (Saint-Denis) gespeeld worden. Maar er zijn ook matches in Marseille, Lyon, Lille, Bordeaux, Saint-Étienne. Nice en Nantes. Tussen 9 september en 15 oktober 6 wedstrijden in Marseille (Stade Vélodrôme) en tussen 16 en 24 september 4 in Nice (Stade Allianz Rivièra).


Jachtshows aan de Côte d’Azur

Zoals elk jaar aan het eind van de zomer grote shows van fraaie en veelal kostbare exclusieve jachten in Cannes en Monaco. Het Cannes Yachting Festival staat op de agenda voor 12 t/m 17 september. De Monaco Yacht Show van 27 t/m 30 september. Ze gaan gepaard met luxe festiviteiten, onder meer in de sfeer van eten & drinken. cannesyachtingfestival.com en monacoyachtshow.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Of reageer met je Facebook account

Scroll naar boven